jueves, 15 de abril de 2010

ENTRENAMENT REMENCES 2010

Ahir dimecres, vam sortir aviat de Blanes per anar a fer la volta curta del recorregut de la mítica "Terra de Remences", que passa pels meravellosos paisatges de la Garrotxa i el Ripollès.
Varem enganxar un dia tapat humit i fred, però res ens va treure les ganes de passar-ho bé i disfrutar!!






Després d'esmorzar, sinó en Paco no pedalava, vam sortir direcció Olot des de St. Esteve d’Envàs, l'Albert Torrent, l'Angel, en Paco, l'Alberto, en Marcel (un amic de l'Alberto), en Diego i en Joan. Tots amb la ressaca de l'entrenament d'atletisme del dia abans a Lloret.

Des de Olot cap a St. Salvador de Bianya tots els valents es veien amb forces, però el Coll de Capsacosta ja va posar la gent el seu lloc. Reagrupament a dalt, per fer un maco descens fins a St. Pau de Seguries, d'allà fins a Ripoll vinga relleus a muerte, com sempre a veure qui peta abans!!!

Ja tocadets i amb 50km a les cames, comença l'últim, Coll interminable, el Coll de Canes de 15,5km sense parar de pujar, quina tortura!!!!!, sort que va tenir una grata satisfacció, un llarg descens fins a Olot, a tomba oberta amb velocitats puntes de 72km/h!!!!!, estem locus o que!!!! no vam parar de pedalar en cap moment, semblava que ens perseguís la poli!!!!!
Un cop a Olot 20km eterns fins a St. Esteve d’en Bàs, semblava que no s’acabaven mai!!!
En arribar comentaris quatre rialles i un merescut dinar, on si ens descuidem ens mengem fins hi tot els plats.
A estat una gran experiència que s'haurà de repetir ven aviat.







No hay comentarios:

Publicar un comentario